OskarViding

Haen Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtajaksi

Olen päättänyt lähteä tavoittelemaan Perussuomalaisten Nuorten 2. varapuheenjohtajan titteliä vuodelle 2018 järjestön syyskokouksessa 04.11.2017 - 05.11.2017 Porissa.

Olen 26-vuotias Perussuomalaisten Nuorten Helsingin piiriyhdistyksen puheenjohtaja sekä teollisuudenalalla työskentelevä kemiantekniikan prosessinhoitaja. Asun tällä hetkellä Itä-Helsingissä, missä olen koko ikäni elänyt. Olin myös Helsingissä kuntavaaliehdokkaana Perussuomalaisten listalta. Vuodesta 2016 syyskuuhun 2017 toimin Helsingin Perussuomalaisten Nuorten toiminnanjohtajana. Tämän lisäksi toimin vuoden 2016 aikana myös Perussuomalainen Helsinki-yhdistyksen hallituksen varajäsenenä. Poliittisten luottamustehtävien lisäksi olen asukasyhdistysaktiivi Laajasalon kaupunginosassa, missä istun yhden alueella toimivan asukasyhdistyksen hallituksen jäsenenäkin.

Poliittiselta kannaltani olen ennen kaikkea kansallismielinen, mutta myös talousoikeistolainen. Hieman oikealle, aidosti Suomelle! Aatemaailmaani voisi hyvällä omalla tunnolla kutsua konservatiiviseksi oikeistoliberalismiksi. Poliittisista teemoista minulle tärkeää on varsinkin järkevöitys maahanmuuttopolitiikkaan, urheilu- ja kulttuurikysymykset, kansallismielisyys sekä nykyistä liberaalimpi talouspolitiikkaa. 

Järjestön kehittämiseksi haluan panostaa tiedottamisasioihin, hallituksen ja jäsenistön vuorovaikutustyöskentelyyn, jäsenasioihin, järjestön piiriyhdistysten kehittämiseen sekä järjestön puheenjohtajan avustamiseen erinäisissä asioissa. Olen oppinut järjestöä hyödyntäviä asioita sekä PS-Nuorissa että ihan työelämässä. Myös kokemukseni asukasyhdistystoiminnassa on varmasti hyödyksi Perussuomalaisille Nuorille. Minulla on kokemusta, taitoa ja intohimoa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ehkä SuomenUutiset olisi ollut parempi foorumi.

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Tämähän on mielenkiintoinen ilmoitus! Eivätkö persut seuraa Suomen Uutisten tai Oikea Median ilmoittelua? Vai etkö saa tällaista ilmoitusta siellä läpi?

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Persut ovat tällä foorumilla niin voimallisen ja laajan huomion keskiössä, että vähemmästäkin voi olettaa US-blogistanin olevan Suomen Uutisten sensuroimaton ja vapaa nettiversio Perussuomalaisten nuorten puolueaktiiveille.

Tosin yllättävän useissa tapauksissa ahkerat persukommentaattorimme ovat näkevinään jotain kritisoitavaa rakastamassaan isänmaallisessa puolueessa. Mutta rakkaudestahan se hevonenkin...

Nuorissa on sinivalkoinen tulevaisuus. "The US-horse kicks out of love, too."

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tulevan puheenjohtajan on hyvä tietää persunuorten ongelmista. Hehän ovat viestittäneet maailmalle näkökantaansa yrittämällä polttaa EU:n lippu. Mutta valitettavasti tämä tärkeä demokratian ilmaus ei ole toistaiseksi onnistunut. Siksi julkaisin jo vuosi sitten lipun poltto-ohjeen:

http://leomirala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218932-e...

Toivottavasti uusi johto pystyy viimein toteuttamaan mielenilmaisun kunniallisesti!

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Lipun polttoon yllyttäminen, huumormielessäkin (?), menee aika lähelle kiihottamista.

"RL 11:10 Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Eihän persunuoret kiihota mitään ryhmää vastaan. He vain haluavat osoittaa mieltä. Lipun tai vastaavan polttaminen on symbolinen ele ja yleisesti käytetty.

En minäkään yllytä ketään polttamaan lippuja, minä vain neuvon miten se onnistuisi teknisesti:) Tietysti Suomen lipun polttaminen olisi laitonta.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila Vastaus kommenttiin #9

Meidän senioreiden ei pitäisi heittää bensaa liekkeihin; ei kuvaannollisesti eikä kirjaimellisesti. Disipliiniä, disipliiniä, sitä tarvitaan ja rauhallista esimerkkiä. 'Jopa siinä määrin', ettei lippujen polttamiseen tmv. häiriökäyttäytymiseen ketään vietellä minkään asian merkeissä.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

EU-lipun polttaminen ei ole rangaistava, koska se ei ole minkään kansakunnan lippu..

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Mutta muuten terve nuori mies?

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Uimonen oman profiilinsa mukaan 'vihreä, suvakki federalisti'.

Viding voisi jatkaa Börjelle, että "muuten perusterve mies?"

No, nuori mies Oskar taitaa olla niin fiksu, että jättää Börjen rauhaan..

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Hienoa.

Perusnuoret on vahvoja vaikuttajia.

Menestystä kisaan

Toimituksen poiminnat